mati22s Posted October 31, 2009 Share Posted October 31, 2009 Dzisiaj rano zastałem moją samice gupika pawie oczko jeżącą bokiem na dnie .Przeniosłem ją do kotnika i tam również czasami się porusza i leży na dnie. W okolicy plamki na brzuchu brzuch się trochę zrobił spiczasty. Czy ona jest chora czy będzie wnet rodziła jej zdjęcia zamieszczam pod spodem zrobione przed chwilą zdjęcia bardzo proszę o pomoc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
amiraczel Posted October 31, 2009 Share Posted October 31, 2009 Szkoda, że wcześniej nie zauważyłeś że jest chora, wtedy można by było spróbować jej pomóc. Ryby nie zdychają z dnia na dzień. ps. Zdychają, ale zakładam, że są tu sami racjonalni ludzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
dymek Posted October 31, 2009 Share Posted October 31, 2009 Jeśli samiczka była kotna a miała już się kocić, mogła mieć trudny poród dlatego zdechła. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mati22s Posted October 31, 2009 Author Share Posted October 31, 2009 wszystkim dziękuje ryba juz niestety zdechła Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts