ph4 Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 Witam znalazłem takie cos na internecie w polsce:P i jak wrazenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
uszniks Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 ojej a niektórzy 100 L w domu uważają za basen. Marzenie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
embarrassed Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 W tym wypadku, imponujący jest tylko litraż ... aranż żadna rewelacja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atreyu Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 Podrzuć źródło zdjęcia Fajnie by było znać parametry, filtr, obsadę tego cacka Wielkie się nie wydaje, ja bym do takiego wpuścił ogromną ławice neonek... Heh i na forum parę osób ma niewiele mniejsze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pley Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 pewnie mi powiecie że jestem zazdrosny czy coś , ale powiem , nie podoba mi sie , wystrój ogolny nie robi na mnie wiekszego wrażenia , widziałem ładniejsze 100L a nawet 60L ;p .... pod taki litraż to bym tylko pobawił się z BW albo Malawi ... ;].. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukix Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 pewnie mi powiecie że jestem zazdrosny czy coś , ale powiem , nie podoba mi sie , wystrój ogolny nie robi na mnie wiekszego wrażenia , widziałem ładniejsze 100L a nawet 60L ;p .... pod taki litraż to bym tylko pobawił się z BW albo Malawi ... ;]..Mam takie samo zdanie na temat tego akwarium. W takim akwarium zrobił bym BW, również ze względu na rachunki za prąd Nie że to akwarium jest brzydkie, ale nic nadwyczajnego, nie podoba mi się że są trzy rodzaje podłoży. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petenia Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 Mi sie wydaje ze na zywo to akwarium robi ogromne wrazenie. Widzialem kilka zbiornikow z argusa i naprawde sa powalajace, wiec nie wierze w to ze ten zbiornik od nich odstaje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michał84 Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 widziałem lepsze 54l.Jak to się mówi nie liczy się tylko wielkoś Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheDivineConspiracy Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 Doniczka z tatarakiem u mnie na parapecie wygląda lepiej niż ten szrot na zdjęciu Prawda jest taka że beznadziejne jest to ujęcie i nie ma konkretnie na czym oka zawiesić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipcio_stg Posted October 27, 2009 Share Posted October 27, 2009 u mnie facet, który sprzedaje roślinki i części samochodowe. Baniaki ma postawione w hurtowni z częściami... ogólnie 8 zbiorników, z których każdy ma min 800l (jeden 2200). Jak kiedyś wpadnę do niego na zakupy to zrobię fotki Link to comment Share on other sites More sharing options...
trot Posted October 29, 2009 Share Posted October 29, 2009 piszecie że brzydkie i fuuu al ale sami byście zabili za takie cóś w domu !! "zazdrość, straszna rzecz" albo jakby ktoś z userów dał tą fote do galerii to by zaraz miał sto tysięcy koleguf z dobrymi radami .... sry Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadow2525 Posted October 29, 2009 Share Posted October 29, 2009 Tak moim skromnym zdaniem ..... Wiem z własnego doświadczenia ze wcale nie tak łatwo pięknie zagospodarować 2 m kwadratowe dna ...... To nie akwarium 50 l gdzie jeden kawałek drzewa i 3 roślinki załatwią sprawę. Akwarium może się podobać i nie musi .O gustach się nie rozmawia ........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michał84 Posted October 29, 2009 Share Posted October 29, 2009 trot nie osądzaj ludzi z góry,nie wszyscy musimy robić takie oczy tylko dlatego że ktoś ma duży zbiornik,nie wszyscy idą twoim tokiem myślenia(duży=super),a jak nie ma pomysłu na jego zagospodarowanie to po co go kupował. Acha i jeszcze jedno,zazdrościć to ja mogę takiego małego zbiornika viewtopic.php?f=22&t=11596 a nie tych chaszczy nawet gdyby były one w stawie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trot Posted October 29, 2009 Share Posted October 29, 2009 wiem tylko ile trzeba się nasapać żeby w 240l jakoś to wyglądało - ile roślin, jakich, gdzie itp... zresztą przykład naszego pana moda który dałeś -> spójrz na jego małe zbiorniczki są boskie a spójrz na 350 (sry) jest ładny ale on robi wrażenie wielkością a dopiero potem tym co jest w środku ... szadoł dobrze napisał Wiem z własnego doświadczenia ze wcale nie tak łatwo pięknie zagospodarować 2 m kwadratowe dna . Link to comment Share on other sites More sharing options...
3promile Posted October 30, 2009 Share Posted October 30, 2009 Mi sie wydaje ze na zywo to akwarium robi ogromne wrazenie. Widzialem kilka zbiornikow z argusa i naprawde sa powalajace, wiec nie wierze w to ze ten zbiornik od nich odstaje. Potwierdzam - Argus wystawia naprawdę solidne baniaki. Pewnie jakiś praktykant robił ten aranż... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipcio_stg Posted October 30, 2009 Share Posted October 30, 2009 może i wystawia, ale do mnie meksykańska plaża nie trafia (ale to mój gust) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gniewny Posted January 1, 2010 Share Posted January 1, 2010 Tu imponujący jest tylko litraż , masz lekki nadmiar roślin .... gdzie ci się ryby pomieszczą p; mod: czytaj dokładniej a nie lecisz po łebkach i bzdury potem piszesz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadow2525 Posted January 1, 2010 Share Posted January 1, 2010 Jak byś nie zauważył to akwarium nie jest forumowicza tylko należy do firmy Argus HAHAH Link to comment Share on other sites More sharing options...
wielkopletw Posted January 1, 2010 Share Posted January 1, 2010 przy ty litrażu dla mnie już tylko Malawi/Tanganika pozdrowienia w przycinaniu roślin Link to comment Share on other sites More sharing options...
g_stanislaw Posted January 1, 2010 Share Posted January 1, 2010 pozdrowienia w przycinaniu roślin Chyba powodzenia? =============== Kadr jest naprawę fatalny. Praktycznie nie można ocenić. Mnie nie podoba się trójkolorowe podłoże. Aranżacja? Osobiście lubię zerknąć na akwarium urządzone na tip top z zachowaniem proporcji i kompozycji z uwydatnieniem mocnych punktów. Ale tylko zerknąć. Dla mnie akwarium, to przeniesienie części natury do pokoju. A w naturze, jak to w naturze. Korzenie, kamienie, liście i rośliny nie są umiejscowione wg schematu. Krótko mówiąc - jeśli chodzi o akwarium, lubię chaos. Daj sensowną fotkę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mei Posted January 1, 2010 Share Posted January 1, 2010 Powtórzę za shadow2525... To jest baniak zrobiony przez firmę Argus. Ta firma produkuje baniaki, szafki oraz zajmuje się aranżacją tych baniaków. Robią to na zamówienie za grube pieniądze. Baniak na fotce to ich baniaczek "pokazowy". Tzn. w sensie stoi bo stoi Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariusz1973mw Posted January 2, 2010 Share Posted January 2, 2010 Moim zdaniem bardzo ładne akwarium.Ładnie urządzone,jest miejsce dla ryb które potrzebują przestrzeni oraz gąszcz roślin w których mogą się chować.Litraż mnie zachwyca,jedynie ten kolorowy żwir to bardzo wielka kicha. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trot Posted January 3, 2010 Share Posted January 3, 2010 Daj sensowną fotkę. haha kolejny tylko obrazki ogląda Link to comment Share on other sites More sharing options...
ficiek Posted January 3, 2010 Share Posted January 3, 2010 Wiesz, niektórych czytanie boli Link to comment Share on other sites More sharing options...
g_stanislaw Posted January 3, 2010 Share Posted January 3, 2010 Daj sensowną fotkę. haha kolejny tylko obrazki ogląda No to stary żeś zabłysnął. Napisałem "daj", a nie "zrób". Miałem nadzieję, że PH4 znalazł inne ujęcia tego zbiornika. Widać kolejny, który czyta bez zrozumienia. hehehe Cóż z tego, że zbiornik robi firma? Oceniać też możemy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts