adrianq Posted October 15, 2009 Share Posted October 15, 2009 Witam, tak jak w temacie, stosujecie jakieś nawozy do roślin w akwarium w którym znajdują się krewetki i jakie macie doświadczenia z tymi nawozami? Ja osobiście trochę boję się wlewać do krewetkarium chemii ale może ktoś na forum próbował? Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakub Posted October 15, 2009 Share Posted October 15, 2009 Ja mam podłoże Aqua substrate II i do tego stosuję Planta Gainer pro MACRO, nie szkodzi to krewetkom a roślinki pięknie rosną Link to comment Share on other sites More sharing options...
mszt Posted October 15, 2009 Share Posted October 15, 2009 Jak używałam przez kilka miesięcy nawozu Sera Florena, to trochę krewetek mi padło; nie wiem jednak na 100%, czy jest tu związek przyczynowo skutkowy, czy to tylko zbieg okoliczności. Natomiast normalnie używam Plant Nutrition+ liquid z serii Tropica Aquacare i krewetki są zdrowe jak ryby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts