kamil1124 Posted October 11, 2009 Share Posted October 11, 2009 Witam!!! Mam pytanie dla posiadaczy tego filtra czy się sprawdza w w filtracji czy trzeba czyscic dodatkowo odkurzaczem podłoże ,czy jest bez awaryjny , jak pracuje i czy daje rade w akwarium 200l Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atreyu Posted October 11, 2009 Share Posted October 11, 2009 Na pewno daje radę w 200l Odkurzacz = Odmulacz ? Tak, należy odmulać dno niezależnie od filtra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pley Posted October 11, 2009 Share Posted October 11, 2009 niby ludzie polecają do 200 L już ex1200 , ale powiem Ci tak , ja mam 200L i właśnie tetre ex700 , sprawowanie , superowe, woda glanc , czyściłem raz od startu , a trochę mineło , ogolnie jestem zadowolony , ale lepiej powiedz co planujesz za obsade , jak coś pod neonki , tetry i inne mało śmiecące rybki to spoko , ale wiesz , jak już chcesz większe pielęgnice to chyba nie będzie sie nadawał na dłuższa mete ... z powodów oczywistych pielęgnice/pyszczaki to brudasy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator ahaed Posted October 11, 2009 Administrator Share Posted October 11, 2009 Na 200l lepiej mieć tetrę 1200ex . 700 przy większej obsadzie może być za mało Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamil1124 Posted October 11, 2009 Author Share Posted October 11, 2009 planuję zeberki a jakie moge wsadzic rosliny żeby zebry ich nie zjadły napewno anubiasy a moze jeszcze jakies????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pley Posted October 11, 2009 Share Posted October 11, 2009 przy zebrach jeszcze powinno by wycisnąć , co do zeberek z roślin , one aż tak bardzo nie żrą roślin , wszelakie cryptocoryny , żabienice , anubiasy powinny być good , moze nawet popularna "trawka" by sie utrzymała ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamil1124 Posted October 11, 2009 Author Share Posted October 11, 2009 dzięki wszystkim za odpowiedzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts