Elex Posted October 11, 2009 Share Posted October 11, 2009 Kupuje ktoś ten dwumiesięcznik? ja kupiłem dzisiaj pierwszy raz, gazetka dość ciekawa ale według mnie jest tam kilka błędnych informacje, np to że bojownika można trzymać w kuli pod warunkiem że jest ona wystarczająco wielka i że kula to nic złego, co prawda pisze że bojownik zasługuje na coś o wiele lepszego niż kula. Napisali też że minimalny litraż dla bojka to 15l a z tego co wiadomo to minimalny to 25. Co o tym sądzicie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ECIK-GFC Posted October 11, 2009 Share Posted October 11, 2009 to chyba gość z zoologika o demie wydaje ciemniak jakich mało Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atreyu Posted October 11, 2009 Share Posted October 11, 2009 Czasem czytam. Różne rzeczy tam piszą xP Jako akwaryści w miarę ok, jako redaktorzy tragedia, dno, ubustwo i daleko za Zimbabwe. Relacje z konkursów np gupika ograniczają się do 2ch zdjęć i opisu z danymi schematycznymi xP Wartości litrażowe zaniżają trochę, ale ogólnie przydatne rady tam są. Kula ok, pod warunkiem że ma kilkaset litrów a takich nie spotyka się Link to comment Share on other sites More sharing options...
ekspres Posted October 11, 2009 Share Posted October 11, 2009 Kula ok, pod warunkiem że ma kilkaset litrów a takich nie spotyka się Ja znam, ja... Kula Ziemska Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michał84 Posted October 12, 2009 Share Posted October 12, 2009 Nikt nie jest alfą i omegą i nigdzie nie napiszą ci samych prawidłowych informacji,ja znalazłem błąd w poradniku firmy sera,który to niektórzy uważają za źródło informacji. Co do zdjęć to gazeta a nie internet więc akurat mnie skąpa ilość zdjęć nie dziwi, ogólnie czytałem parę nr.tej gazety i ogólnie jest ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyba Posted October 23, 2009 Share Posted October 23, 2009 Witam. Kupuję tę gazetę od jakichś 3 lat. Ogólnie jest spoko. Gazeta jest sponsorowana przez firmy akwarystyczne, więc muszą pisać czasami bzdury. Jest to miesięcznik. Mod: Ortografia! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Użytkownik Heniutek Posted October 25, 2009 Użytkownik Share Posted October 25, 2009 Witam. Te gazety kosztują bardzo dużo, a informacje w nich zawarte są bardzo słabe merytorycznie. Kiedyś kupowałem te gazety, ale stwierdziłem, że szkoda na nie pieniędzy. Lepiej poczytać w internecie lub kupić jakąś dobrą książkę akwarystyczną. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator ahaed Posted December 2, 2009 Administrator Share Posted December 2, 2009 Ciekawe co będzie w grudniowym wydaniu . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts