Jump to content

jaka to choroba na otoskach? ospa?

Recommended Posts

jak w temacie - dzisiaj zauwazylem- otosy kupione w poniedzialek, . jak dacie diagnoze to prosze o podanie szybkiej akcji

ratunkowej :P w akwarium mam jeszcze 12 neonos inessa, 8 krewetek, helenke

oraz te 5 otoskow- na 2 lub 3 zauwazylem kropki pokazane na zdjeciach. poszlo to dalej i juz na neonki inessa :/ musze zaczac szybko dzialac bo mi popadaja ;/ juz poprawione.

mod: nie ma wyjątków!! Zdjęcia na forum to: 800x600 max, a do większych rozdzielczości podaj link.Popraw to !!

mod: długo jeszcze będę czekał na mniejsze zdjęcia??

Dołączona grafika

Dołączona grafika

dzisiai po czesciowej podmianie wody zastosowalem sera costapur 1,5ml na 60 litrowe akwarium. w tej chwili nie mam zapalonego swiatla bo pisze ,ze to przyspieszy proces leczenia ale tez przedwczoraj wieczorem mam podwyzszona temperauture do 30stopni. zostawic tak narazie czy zmniejszyc temperature po podaniu tego leku?

ale wlaczac na dzien swiatlo czy nie wogole nie wlaczac? jak nie bede wlaczal to rosliny mi beda marniec. oj nic mi nie pomagacie :P dzisiaj zaaplikowalem druga dawke costapuru. temp trzymam 30stopni. przez ile czasu trzymac taka temperature? i kiedy spowrotem wsadzic wegiel?

Share

• Create New...