gorzki93 Posted August 5, 2009 Share Posted August 5, 2009 Mam prośbe mam akwa 65 l mam tylko 2 roślinki zywe wzwiąku z tym mam prośbe napiszcie mi jakie roślinki polecacie za początek do takiego akwa tylko nie wymyślajcie niewiadomo jakich roślin bo nie wszystkie sa wszedzie dostepne prosze o sugestie bardziej pospolitych roślinek z góry dziekuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
embarrassed Posted August 5, 2009 Share Posted August 5, 2009 na start hmmm moczarka pistia anubias kabomba rogatek wywlocznik klosowy echindorusy limnobium cryptocoryny Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipcio_stg Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 tylko nie wymyślajcie niewiadomo jakich roślin bo nie wszystkie sa wszedzie dostepne prosze o sugestie bardziej pospolitych roślinek z góry dziekuje to idziesz do zoologów i sprawdzasz co mają. Pamiętaj by nie naciąć się na roślinki doniczkowe! Jak masz standardowe oświetlenie to najlepiej nie kupuj roślin czerwonych, bo mają duże wymagania i stracą ubarwienie. Polecam roślinki łodygowe, bo szybko rosną a to co przytniesz możesz od razu posadzić obok Link to comment Share on other sites More sharing options...
gorzki93 Posted August 17, 2009 Author Share Posted August 17, 2009 DZIEKI WIELKIE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts