mei Posted October 1, 2009 Share Posted October 1, 2009 Na wstępie chciałam serdecznie podziękować osobom zaangażowanym w konkurs za prace i pomysły Do Was kieruję małe pytanie. Może Wy macie jakiś pomysł jak ma wyglądać dalsza część konkursu? Do ankiety można wpisać jedynie 10 pozycji, prac jest już ponad 30. Proszę piszcie tutaj swoje pomysły, jak to zrobić Coś się wtedy wykombinuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atreyu Posted October 1, 2009 Share Posted October 1, 2009 Głosowania z 30 się zrobić nie da. 3 głosowania po 10 to nie najlepsze rozwiązanie. Po pierwsze najlepiej jakby moderacja wspólnymi siłami odrzuciła kilka najgorszych / nie spełniających regulaminu prac. Po drugie, wiele prac jest w różnych wariantach kolorystycznych, w ankiecie powinien być jeden [subiektywnie oceniony przez moderacje za najlepszy z kilku] wariant, przy czym należałoby zaznaczyć że dany banner występuje jeszcze np w kolorystyce zielonej i pomarańczowej. Może niech moderacja wybierze po prostu 10 najlepszych do ankiety? [+warianty kolorystyczne]. Forum nie musi reprezentować jeden jedyny banner, mogą być dwa, albo trzy najlepsze. Albo jeden w różnych wariantach... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipcio_stg Posted October 1, 2009 Share Posted October 1, 2009 popieram opcję wyboru 10 najciekawszych prac przez moderatorów w oparciu o wszystkie komentarze napisane do tej pory. Potem ankieta i ewentualne poprawki. Jestem za i czekam na dalsze decyzje. Co najgorsze... od dzisiaj nie mam internetu ;( Skończyła mi się umowa z dostawcą i w związku z tym, że mieliśmy kupić mieszkanie zrezygnowaliśmy z internetu. Z mieszkania nici, a internetu też nie ma Chyba wybiorę coś mobilnego z pleya np Prośba do mei podeślij mi na pw lub maila jak to wygląda. Ile się czeka, ile trzeba zapłacić za modem itd... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator ahaed Posted October 1, 2009 Administrator Share Posted October 1, 2009 viewtopic.php?p=109511#p109511 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukasz1992 Posted October 8, 2009 Share Posted October 8, 2009 A kiedy będzie ankieta? Ja proponuje żeby każdy który robił banery miał chociaż jedną pracę swoją w ankiecie. Nie powinno być tak że np. kogoś jest 8 banerów, drógiego dwa, a trzeciej osoby nie ma ani jednej pracy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator ahaed Posted October 8, 2009 Administrator Share Posted October 8, 2009 viewtopic.php?p=109511#p109511 viewtopic.php?p=111444#p111444 A propozycje na baner zostaną wybrane, nie na zasadzie kto je robił, tylko jak one się prezentują. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michał84 Posted October 8, 2009 Share Posted October 8, 2009 A kiedy będzie ankieta? Ja proponuje żeby każdy który robił banery miał chociaż jedną pracę swoją w ankiecie. Nie powinno być tak że np. kogoś jest 8 banerów, drógiego dwa, a trzeciej osoby nie ma ani jednej pracy. A co to ma do tego Może pierwsza i druga osoba jest na tyle utalentowana że zrobiła parę dobrych banerów,a od 3 osoby wszystkie banery są beznadziejne....To nie konkurs grafików tylko wybieramy tu najlepszy baner gdyby ktoś jeszcze nie wiedział Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukasz1992 Posted October 10, 2009 Share Posted October 10, 2009 Ale myślę że każdy kto się zaangażował i zrobił coś sensownego, ucieszył by się gdyby chociaż jeden jego baner byłby w ankiecie, a Wy zrobicie co chcecie, dziękuję, to tyle ode mnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michał84 Posted October 10, 2009 Share Posted October 10, 2009 Dalej jestem zdania że należy wybrać najładniejszy banerek a nie na siłę kogoś uszczęśliwiać,nie po to ten konkurs powstał.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator ahaed Posted October 10, 2009 Administrator Share Posted October 10, 2009 Ech........ viewtopic.php?p=112036#p112036 . Koniec tego tematu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts