bemol28 Posted August 8, 2009 Share Posted August 8, 2009 Witam Rybki będę wpuszczał do akwarium za ok. 3 tygodnie lecz powoli zastanawiam się już nad obsadą. Oto moja propozycja: 1. Neon inessa lub czerwony-10szt. 2. Pielęgniczka kakadu- 3-4szt. (harem) 3. Kirysek(nie wiem który)-5-7szt. 4. Mieczyk-2 lub 5szt. (1+1 lub 1+4) 5. Zbrojnik niebieski-1szt Co o tym sądzicie? Może jeszcze kosiarki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantcho Posted August 8, 2009 Share Posted August 8, 2009 mysle ze ta obsada bedzie ok a co do kosiarek jak najbardziej 4szt nie zaszkodzi a moze popoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
trot Posted August 8, 2009 Share Posted August 8, 2009 może zamiast kosiar otoski ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantcho Posted August 8, 2009 Share Posted August 8, 2009 może zamiast kosiar otoski ??ja sadze ze kosiarki sa wydajniejszymy sprzataczmi Link to comment Share on other sites More sharing options...
bemol28 Posted August 8, 2009 Author Share Posted August 8, 2009 A jeśli wpuszczę rybki w maksymalnych ilościach które podałem i do tego jeszcze z 3 kosiarki to nie będzie za ciasno? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cannabinol Posted August 9, 2009 Share Posted August 9, 2009 może zamiast kosiar otoski ??ja sadze ze kosiarki sa wydajniejszymy sprzataczmi tylko jak są młode później nie interesują się glonami a otoski jedzą je przez całe życie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glonek Posted August 9, 2009 Share Posted August 9, 2009 A jeśli wpuszczę rybki w maksymalnych ilościach które podałem i do tego jeszcze z 3 kosiarki to nie będzie za ciasno? Nie powinno być im ciasno...Kup 2-3 kosiarki no i powinno być ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bemol28 Posted August 9, 2009 Author Share Posted August 9, 2009 Nie powinno być im ciasno...Kup 2-3 kosiarki no i powinno być ok.To tak właśnie zrobię, do tego roślinki, czarny żwirek i powinno fajnie wyglądać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts