piter119955 Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 witam niedawno dostałem trochę hajsu tylko rozmienię na złotówki i kupuje akwa 160 chce w niem mieć 2 skalary (samice żeby bylo spokojnie) sumy kiryśniki i zbrojniki i chciałbym wiedzieć ile do tego będzie mogło by neonów innesa ba marzy mi się duże stadko czekam na odp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaniqa10 Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 witam niedawno dostałem trochę hajsu tylko rozmienię na złotówki i kupuje akwa 160 chce w niem mieć 2 skalary (samice żeby bylo spokojnie) sumy kiryśniki i zbrojniki i chciałbym wiedzieć ile do tego będzie mogło by neonów innesa ba marzy mi się duże stadko czekam na odp. a jakie wysokie jest to 160 litrów ?? i jak rozpoznasz mlode skalary ze to samice ?? a jakie sumy ?? a jakie zbrojniki ?? Neony inessa napewno nie mogą byc bo je skalary zjedzą musisz kupic neonki czerwone bo one rosną wieksze od inessa ... a ile neonków to zalezy od reszty obsady ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
piter119955 Posted August 6, 2009 Author Share Posted August 6, 2009 akwa 100x40x40 i nie chce neonów czerwonych bo mi sie nie podobaja i sa 2 razy dozsze a zaniast skalarów mogą byc ew gurami dwypalame złociste zbrojniki niebieski i sumy kirysniki czarnoplame Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atreyu Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 skalary od wysokości akwa minimum 50cm a że neon czerwony jest droższy to nie argument bo i tak te rybki kosztują pare złotych i to wydatek raczej jednorazowy a mi np. się nie podobają zupełnie te gurami dwuplame zresztą nie za bardzo pasują temperatury do neonek i do gurami Link to comment Share on other sites More sharing options...
piter119955 Posted August 6, 2009 Author Share Posted August 6, 2009 to możne jakieś inne rybki do neonek najlepiej wielkości skalarów i z amazonki żeby była temp jak dla neonek może i wydatek jednorazowy ale jak się kupuje duże stadko to jest duża różnica a jeszcze chcę kupić roślinki filtr pokrywę i kamienie i oczywiście korzeń a może jakieś pielęgniczki ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts