kamrox Posted September 30, 2009 Share Posted September 30, 2009 Planuje założyć swoje pierwsze akwarium i jak zobaczyłem w sklepie zoologicznym ceny kamieni to, aż się wystraszyłem. Zacząłem dzwonić po żwirowniach itp., ale tam tylko w tonach sprzedają Mam kolegę który zajmuje się aranżacją ogrodów i dał mi namiary na małe składy kamieni i żwirów do wodnych oczek itp. Oto one: Warszawa ul. Wał miedzyszyński 134 Falenica ul. Patriotów 120/122 (po lewej stronie torów kolejowych jadąc od Warszawy) Przykładowe ceny: 1 kg bazaltu 1,5 zł 1 kg łupka fyllitowego 1 zł 1 kg żwirku z bazaltu (koło 3-5mm) 0,80 zł Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atreyu Posted September 30, 2009 Share Posted September 30, 2009 No ale gdzie pytanie Jak w temacie to sam sobie odpowiedziałeś, ceny ok więc nie ma co szukać gdzie indziej xP Pojedź i nakupuj ładnych kamieni No i jak kolory nie będą Ci pasować o ile się orientuje można je malować specjalnymi farbami z atestami żywnościowymi Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamrox Posted September 30, 2009 Author Share Posted September 30, 2009 To takie jednoczesne pytanie i odpowiedź Jak ktoś zna inne miejsca, to może dopisać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts