hipcio_stg Posted September 30, 2009 Share Posted September 30, 2009 jak w temacie... Szukam natchnienia na 100% biotop wód przejrzystych AP. Baniak 216l. Tylko proszę o nie podawanie linków do stron, gdzie są biotopy AP, bo są one pomieszane... Czarne wody, białe wody i wody przejrzyste. Mnie interesują tylko i wyłącznie gatunki z wód przejrzystych. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madzik Posted January 18, 2010 Share Posted January 18, 2010 Mam nadzieje że dobrze podałam bo szukałam informacji w internecie: 7 kirysków 10-20 bystrzyków 3-4 pary pielęgniczek Ramireza. Wyszukałam też że żyją tam pielęgnice skośnopręgie oraz plamookie ale nie wiem czy zbiornik nie jest za mały. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bwh Posted January 28, 2010 Share Posted January 28, 2010 z pielegniczek: a. cacatuoides, a.borelli, a.agassizi, a. trifasciata - powiedz które Ci się podobają. towarzyszące: drobnoustki, pstrążenice, kiryski Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipcio_stg Posted January 29, 2010 Author Share Posted January 29, 2010 z podanych apistogramma wg.tych co mi się podobają najbardziej: -a. cacatuoides -a. trifasciata -a.agassizi -a.borelli pstrążnice i kiryski i tak planowałem. Drobnoustka jeszcze nie widziałem u mnie w zoologach. Jaką ewentualnie inną ławicową można zastąpić drobnoustki? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukasz1992 Posted January 29, 2010 Share Posted January 29, 2010 No bystrzykami. Ja miałem kiedyś b. barwne, ciekawe bardzo rybki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts