dexter123 Posted September 30, 2009 Share Posted September 30, 2009 nie moglem znalesc i niewiem czy juz byl taki temat: wyczytalem ,ze bocje jedza male slimaki, a ze przywiozlem z roslinkami troche tych slimakow i chcialbym je wytepic to chce zakupic bocje ale moje pytanie to czy bocja je tez krewetki? chce trzymac krewetki u siebie w akwarium. i drugie pytanie to czy bocje zyja w stadach i ile mozna ich trzymac w akwarium 60L? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adek86 Posted September 30, 2009 Share Posted September 30, 2009 Bocja zje Krewetki... a akwarium 60L jest dla nich za małe Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicke_95 Posted September 30, 2009 Share Posted September 30, 2009 możesz kupić helenkę, ona ja inne ślimaki sądzę że do 60L wystarczy jedna żebyś nie miał później plagi helenek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atreyu Posted September 30, 2009 Share Posted September 30, 2009 możesz kupić helenkę, ona ja inne ślimaki sądzę że do 60L wystarczy jedna żebyś nie miał później plagi helenek Jedna sobie nie poradzi. Dwie, trzy i trochę cierpliwości. Plaga helenek nie jest w ogóle możliwa, to nie zatoczek i nie rozmnaża się jak króliki. Natomiast Bocje/Skalary to najlepszy sposób na pozbycie się z akwarium krewetek Link to comment Share on other sites More sharing options...
anija277 Posted September 30, 2009 Share Posted September 30, 2009 Sprawa wyjaśniona - zamykam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts