zigulek Posted July 5, 2009 Share Posted July 5, 2009 jak juz widac w opisie mam juz obsade zastanawiam sie czy mozna by było dodac jakis skalary jeszcze ewentualnie cos odjac zeby to zrobic.. wyglad zbiornika w linku w podpisie... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artur.W Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 Jeśli chodzi o mnie to bym dodał jeszcze Bojownika Wspaniałego sam mam takiego i żadnych rybek mi nie zjada chociaż neonek pewnie by mu sie zmieścił. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Monta Posted July 21, 2009 Share Posted July 21, 2009 6 pielegniczek ramireza- ok 4 brzanki rekinie- nie pasują do skalarów 3 skalary- nie pasują do brzanek, są stadne 2 gurami złote- są stadne 2 gurami mozajkowe- są stadne i nazywają się Gurami Mozaikowe; najlepiej mieć jeden rodzaj gurami ale większą ilość 3 neony teczowe- są stadne 2 glonojady- ok, jeśli to zbrojniki niebieskie 2 molinezje zaglopłetwe- stadne 2 bocje wspaniale- stadne Na Twoim miejscu zrobiłabym tak: 6 pielegniczek ramireza- zostaw 4 brzanki rekinie- oddaj 3 skalary- oddaj, bo raczej z gurami nie powinny być 2 gurami złote- oddaj 2 gurami mozajkowe- dokup 2 3 neony teczowe- dokup 3 2 glonojady- zostaw, chyba że to inny gatunek niż zbrojnik niebieski 2 molinezje zaglopłetwe- dokup 3 2 bocje wspaniale- oddaj Czyli: 6x pielęgniczka Ramireza 4x gurami mozaikowe 6x neon 2x zbrojnik niebieski (tylko to musi być parka) 5x molinezja żaglopłetwa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts