Sajgon Posted July 11, 2009 Share Posted July 11, 2009 Hej! Możecie mi doradzic obsadę do 100 i 200 l? Może to być biotop, tylko oby nie Malawi i Czarne Wody(nie podobaja mi się) A i jak zaproponujecie biotop to od razu może propozycje w sprawie żwirku/piasku i roslinek, tak aby pasowało do danego biotopu. Moje propozycje: 200 l: -4 skalary -20-25 neonkow inessa -3 molinezje black molly -glonojad syjamski (moze jescze coś?) 100 l: -3 gurami marmurkowe -4 mieczyki(będą ok?) -15-20 razbor klinowych Chciałbym jeszcze gdzieś dodać gupiki Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipcio_stg Posted July 13, 2009 Share Posted July 13, 2009 do 200 daj jeszcze stadko kirysków a z gupikami to chyba cienko będzie :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajgon Posted July 13, 2009 Author Share Posted July 13, 2009 Kirysków niestety nie dodam bo za drogie(u mnie jeden 12 zł to jakbym miał kupić 7...)i mojej matce się nie podobają Może zbrojniki do 200?Gupiki też musze gdzieś dorzucić i danio(albo danio oddać).Ale gupików nie oddam, bo mam bardzo piękne z własnego miotu A moze zrobić jakiś biotop?Np te 200 l by były wody przejrzyste Amazonii, a te 100 Azja? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts