Ludekczarnorzek Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 Jakie Mogę dać rybki do tego akwa ? zdjęcie niżej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michal1511 Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 Paletki chociaż są bardzo wymagające.Różne różniste ';) Popatrz sobie w encyklopedii,albo popatrz innych obsady przy tym litrażu;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gismo Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 ja tu widzę piękne stado cierniooczków! Możesz śmiał 8 sztuk dać a do tego razbory (około 30sztuk) i harem bojownika (1+4) choć i bez bojowników będzie super. Ale cierniooczki to podstawa - pasowałyby do wystroju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pley Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 a ja powiem tak , co prawda żwir gruby ale ładnie sie komponuje , wiec ja bym nic nie zmieniał ... może jakąś roślinkę na środek z tyłu ... a co do obsady to myślę ze pomysł Gismo jest super tak więc przemyśl to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipcio_stg Posted July 10, 2009 Share Posted July 10, 2009 ja bym dał jakieś pielęgnice, bo przy tak wielkiej przestrzeni i proporcji wielkości roślin małe stadko będzie wyglądało ubogo... przejrzyj pielęgnice i zdecyduj się na jakieś 2-3 pary Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ludekczarnorzek Posted July 11, 2009 Author Share Posted July 11, 2009 Dzięki Bardzo rozważę te propozycje a co myślicie o pyszczkach ? pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adek86 Posted July 11, 2009 Share Posted July 11, 2009 Dzięki Bardzo rozważę te propozycje a co myślicie o pyszczkach ? pozdro dla pyszczaków inny wystrój akwa;( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipcio_stg Posted July 13, 2009 Share Posted July 13, 2009 Dzięki Bardzo rozważę te propozycje a co myślicie o pyszczkach ? pozdro decydując się na pyszczaki rezygnujesz z innych ryb niż pyszczaki jak i rezygnujesz z roślin, w sumie to można by je potraktować jako pokarm wystrój idzie łatwo zmienić pod pyszczaki - więc nic straconego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ludekczarnorzek Posted July 13, 2009 Author Share Posted July 13, 2009 aha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzesiek Posted July 13, 2009 Share Posted July 13, 2009 ja bym tutaj dał Severum rotkeil + t. ellioti piasek jest na środku kamienie są, rośliny... w sumie mocne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jucha Posted July 13, 2009 Share Posted July 13, 2009 Jak dla mnie to tu paletki i neony. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheDivineConspiracy Posted July 13, 2009 Share Posted July 13, 2009 ja bym widzial z kilka skalarkow tam albo welonek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jucha Posted July 13, 2009 Share Posted July 13, 2009 bleeee wielkie ogromne stado razbor i świetlówka podbijająca czerwień OOOOO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipcio_stg Posted July 13, 2009 Share Posted July 13, 2009 Jak dla mnie to tu paletki i neony. dla palet najlepiej BW... ja bym widzial z kilka skalarkow tam albo welonek szkoda brudzić ten piękny wystrój welonami... przemyślałbym jednak jakieś pielęgnice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konrad_7g Posted July 13, 2009 Share Posted July 13, 2009 ja chcę mieć 7 p. papuzich i glonka;] dla ciebie też do rozważenia EDIT: jakbyś chciał mieć wystarczy dokupić wielką skałę na środek, jak te rośliny to anubiasy to nie masz się nad czym zastanawiać, skała powinna być atrapą, w środku pusta, też tak mam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheDivineConspiracy Posted July 13, 2009 Share Posted July 13, 2009 ja bym widzial z kilka skalarkow tam albo welonek szkoda brudzić ten piękny wystrój welonami... welonki są same w sobie świetnym wystrojem jak dla mnie. Kolejnym krokiem w mojej hodowli jest założenie właśnie akwa z welonkami czego się strasznie nie mogę doczekać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipcio_stg Posted July 13, 2009 Share Posted July 13, 2009 one same w sobie może i są piękne, ale też sporo na nich modyfikowano (do wszystkich przeciwników papuzich) i masa welonów jest po "przeróbkach". Niestety nie mogę powiedzieć tego samego o wodzie, która po czterech dniach może już nie być taka przejrzysta... i majestatyczna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheDivineConspiracy Posted July 13, 2009 Share Posted July 13, 2009 wszystko sie zgadza. welonki i wszystkie karpiowate to nieprzecietne brudaski jest dużo minusów które mówią na nie hodowli , ryja podłoże , żrą wszystkie drobne rośliny xD. jedynie mi nurzańce olbrzymie i żabienice się przy nich uchowały , ale mimo wszystko chce wznowic hodowle zakupic jakies 4 piekne teleskopiki na 200 l akwa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts