Jump to content

akwa 216. jakie rybki ?

Ludekczarnorzek
 Share

Recommended Posts

ja tu widzę piękne stado cierniooczków! Możesz śmiał 8 sztuk dać a do tego razbory (około 30sztuk) i harem bojownika (1+4) choć i bez bojowników będzie super. Ale cierniooczki to podstawa - pasowałyby do wystroju.

a ja powiem tak , co prawda żwir gruby ale ładnie sie komponuje , wiec ja bym nic nie zmieniał ... może jakąś roślinkę na środek z tyłu ... a co do obsady to myślę ze pomysł Gismo jest super tak więc przemyśl to

Dzięki Bardzo ;) rozważę te propozycje ;) a co myślicie o pyszczkach ? pozdro

decydując się na pyszczaki rezygnujesz z innych ryb niż pyszczaki jak i rezygnujesz z roślin, w sumie to można by je potraktować jako pokarm :D wystrój idzie łatwo zmienić pod pyszczaki - więc nic straconego :D

ja chcę mieć 7 p. papuzich i glonka;] dla ciebie też do rozważenia

EDIT: jakbyś chciał mieć wystarczy dokupić wielką skałę na środek, jak te rośliny to anubiasy to nie masz się nad czym zastanawiać, skała powinna być atrapą, w środku pusta, też tak mam

one same w sobie może i są piękne, ale też sporo na nich modyfikowano (do wszystkich przeciwników papuzich) i masa welonów jest po "przeróbkach". Niestety nie mogę powiedzieć tego samego o wodzie, która po czterech dniach może już nie być taka przejrzysta... i majestatyczna :D

wszystko sie zgadza. welonki i wszystkie karpiowate to nieprzecietne brudaski :D jest dużo minusów które mówią na nie hodowli , ryja podłoże , żrą wszystkie drobne rośliny xD. jedynie mi nurzańce olbrzymie i żabienice się przy nich uchowały , ale mimo wszystko chce wznowic hodowle :D zakupic jakies 4 piekne teleskopiki na 200 l akwa :)