zigulek Posted June 30, 2009 Share Posted June 30, 2009 szukam czegos na dno na moje 2ool obsada i sprzet w podpisie z góry dziekuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jano Posted June 30, 2009 Share Posted June 30, 2009 Masz 4 pary ramirez i 3 glonojady (jakieś tam) jak bardzo chcesz to dodaj stado kirysków... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
thugdogg Posted June 30, 2009 Share Posted June 30, 2009 jednego glonojada odaj.... mozesz kupic np 5 bocji karłowatych albo jakie tam chcesz... i np 7 kirysków i i neonkow dokup Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Monta Posted July 3, 2009 Share Posted July 3, 2009 Stadko kirysków. Otoski przy "glonojadach" raczej nie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zigulek Posted July 3, 2009 Author Share Posted July 3, 2009 dokupiłem 2 bocje wspaniałe i mysle o 4 labeobicolor a co do neonków to juz by było za duzo tych ryb Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yakasu Posted July 3, 2009 Share Posted July 3, 2009 Labeo będą się gonić aż z 4 zostaną max 2 szt. Miałem Labeo w przeszłości i nawet przy dużej ilości kryjówek słabszy bał się nos z kryjówki wysunąć. Kiryski faktycznie są spokojne i można je śmiało polecić. Neonów dokup. Bocji to tak z 5 szt trzeba mieć. Tylko nie dopuść do przerybienia strefy przydennej. Masz 8 pielęgniczek Ramireza, to musi się dziać w akwarium Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MPWDS Posted July 6, 2009 Share Posted July 6, 2009 Stadko kirysów minimum 6 sztuk da fajny efekt jak będą przekopywać dno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipcio_stg Posted July 6, 2009 Share Posted July 6, 2009 cztery labeo to samobójstwo... eksplozja agresji w zbiorniku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zigulek Posted July 6, 2009 Author Share Posted July 6, 2009 Labeo będą się gonić aż z 4 zostaną max 2 szt. Miałem Labeo w przeszłości i nawet przy dużej ilości kryjówek słabszy bał się nos z kryjówki wysunąć. Kiryski faktycznie są spokojne i można je śmiało polecić. Neonów dokup. Bocji to tak z 5 szt trzeba mieć. Tylko nie dopuść do przerybienia strefy przydennej. Masz 8 pielęgniczek Ramireza, to musi się dziać w akwarium jest juz 6 oddałem jedna parke bratu ale nie dlatego ze cos sie działo tylk ze mu sie podobały Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts