lukasz1992 Posted September 21, 2009 Share Posted September 21, 2009 Witam chciałbym was spytać czym karmicie swoje skalary, bo moje dostają od poniedzialku do piątku: pokarm- płatki tropicala, a w weekendy są karmione ochotką. Czym mógłbym jeszcze im rozmaicać? Podajcie pełne nazwy jeżeli nie są to pokarmy żywe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atreyu Posted September 21, 2009 Share Posted September 21, 2009 możesz sam coś pokombinować http://strony.aster.pl/elem/akk/s_kk.html i większe akwa xp Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukasz1992 Posted September 21, 2009 Author Share Posted September 21, 2009 Ale ja się pytam osób które mają skalary i karmią je czymś innym niż ja, nie chce kombinować chcę coś pewnego i sprawdzonego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salomon666 Posted September 21, 2009 Share Posted September 21, 2009 u mnie dostają Płatki Ovo Vit Płatki Bio Vit mrożoną ochotkę serca wołowe serca indycze Link to comment Share on other sites More sharing options...
ECIK-GFC Posted October 6, 2009 Share Posted October 6, 2009 serce wołowe wykrawasz samo mięsko odcinasz wszystkie żyłki i błony zamrażasz trzesz na tarce no i gotowe drugi sposób przemielić i w opakowanie po ochotkach zamrażasz jedzą to jak szalone Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts