skorpion Posted September 10, 2009 Share Posted September 10, 2009 Czesc Oto zdjecia mojego akwarium napiszcie ile mi dajecie od 1 do 10 P.S chyba 1 danio jest w ciazy i nie wiem kiedy urodzi napiszcie przy okazji mam ja ok 3 tygodni Mod: Temat przeniesiono. Proszę poprawić post z wytycznymi działu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pley Posted September 10, 2009 Share Posted September 10, 2009 akwarium naprawde słabe , bez urazy Danio nie jest żyworódką i nie może być w ciąży żwirek ma za dużą granulacje akwarium naprawde małe mało roślin fototapeta ceramiczny , korzeń ? , co kolwiek to jest to nie ładne polecam , podać litraż aby pomóc w doborze obsady dać swiatło tak z min 0.5W/L jak chcesz jakieś ładniejsze roślinki zmienić żwir na 1 kolor (oczywiscie nie kolor w sensie żółty,czerwony itd, tylko biały , czarny ) ;] fototapete zastąpić brystolem , niebieskim , lub czarnych lub..... << sam dobierzesz kupić korzeń prawdziwy ;] pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atreyu Posted September 10, 2009 Share Posted September 10, 2009 1 -wygląda mi to 25l? -neony? danio? nie nadają się -ryb za dużo. -prawie brak roślin. -fototapeta. -żwir zła granulacja i o ile mnie wzrok nie myli jest tam parę zielonych kamyczków +że pokazałeś i można błędy naprawiać. a temat do regulaminu nie pasuje wcale... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skorpion Posted September 10, 2009 Author Share Posted September 10, 2009 troche za duzo to wiem a roslinki dokupie akwarium ma ok 25l. Na razie nie ma sensu zmieniac kozenia bo za miesiac kupie sobie nowe akwarium moze 60x30x30 na poczatek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurczak Posted September 10, 2009 Share Posted September 10, 2009 Oddaj wszystkie ryby oprócz PARKI powtarzam PARKI gupików jako że z tych ryb do twojego akwarium nie nadaje się żadna a w szczególności zbrojnik lamparci. W tym akwarium możesz hodować jedynie krewetki , parkę gupików albo bojownika. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzesiek Posted September 10, 2009 Share Posted September 10, 2009 Danio nie jest żyworódką i nie może być w ciąży Pójdę nawet o krok dalej, żeby wyrobić w naszych głowach pojęcie - Danio nie jest ssakiem, nie może być w ciąży. (chociaż jako jedyna rybka akwariowa ma w kodzie DNA identyczny gen jak ludzie) co do reszty pozostali się wypowiedzeli. Ja chciałem tylko sprostować. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atreyu Posted September 10, 2009 Share Posted September 10, 2009 a taki banan ma ok 40% genów identycznych jak człowiek na szczęście dla nas raczej nie tych kodujących. skorpion. jakbyś szybciej kupił to 60x30x30 to nie musiałbyś wszystkiego oddawać... i co to za biała kula na środku 3 zdjęcia? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzesiek Posted September 10, 2009 Share Posted September 10, 2009 przyssawka z karmnika przyjrzyj się Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts