gaba Posted September 2, 2009 Share Posted September 2, 2009 Moje 3 rybki zdechły(bojowniki) miały taki biały norost chyba pleśń. Czy mam odizolować reszte? ____________________________________ 4 głupiki 2 molinezje teraz 1 bojowniczka 1 glonojad co zrobić pomóżcie proszę czy mam używać jakiś leków Link to comment Share on other sites More sharing options...
Monika15 Posted September 2, 2009 Share Posted September 2, 2009 viewtopic.php?f=6&t=6633 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaba Posted September 2, 2009 Author Share Posted September 2, 2009 akwarium mieści 15 litrów wody zmieniam wodę raz na 2 tygodnie- 1 miesiąc filtr czyszczę raz na kilka dni ostatnio dokupiłam 6 rybek:gupiki, molinezje, bojowniki i glonojada edit: Rybki które pozostały nie są jeszcze chore, ale 1 głupik(ona) bardzo urosła mod: Edytuj posty! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maziama Posted September 2, 2009 Share Posted September 2, 2009 Gaba, nie wiem jakim cudem zmieściłaś te wszystkie biedne rybki do 15l.... Jestem w szoku... Tak małe akwarium nie nadaje się dla ŻADNEJ rybki!!! Natychmiast oddaj wszystkie ryby do sklepu albo kup większe akwarium, bo reszta ryb prędzej czy później też zdechnie... EDIT: Rozumiem, że teraz do sklepu nie pójdziesz ale jutro, proszę cię!, zrób z tym coś. Jak naprawdę chcesz uczynić akwarystykę swoim hobby to oddaj rybki i zacznij wszystko od nowa. Na forum i na stronie główniej jest mnóstwo porad dla początkujących. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts