kirysek97 Posted September 1, 2009 Share Posted September 1, 2009 Witam wszystkich forumowiczów. Mam dopiero 12lat i juz zająłem sie akwarystyka. Czy ta molinezja na zdjęciu jest w ciąży??? jak jest to za ile urodzi??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adek86 Posted September 1, 2009 Share Posted September 1, 2009 raczej jest najedzona... Link to comment Share on other sites More sharing options...
romeks94 Posted September 1, 2009 Share Posted September 1, 2009 Raczej nie , bo gdyby byla to by miala większy brzuch w okolicy "sam wiesz czego" Link to comment Share on other sites More sharing options...
kochanica_diabła Posted September 2, 2009 Share Posted September 2, 2009 na 100% nie jest w ciąży , ale to tylko kwestia czasu jeśli masz w akwarium samca dla niej Ps. ładniutka sztuka Link to comment Share on other sites More sharing options...
kirysek97 Posted September 2, 2009 Author Share Posted September 2, 2009 na 100% nie jest w ciąży , ale to tylko kwestia czasu jeśli masz w akwarium samca dla niej Ps. ładniutka sztuka Mam w akwarium samca, ale nie wiem co z tego wyjdzie bo ta jak nazwałeś "ładniutka" molinezja wszystkie ryby atakuje a szczególnie samca molinezji żaglopłetwej i nawet nie dopuszcza go do jedzenia. I mam jeszcze jedno pytanko: Samiec jest żółty, czy musze miec białego żeby sie rozmnozyły??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atreyu Posted September 2, 2009 Share Posted September 2, 2009 na 100% nie jest w ciąży , ale to tylko kwestia czasu jeśli masz w akwarium samca dla niej Ps. ładniutka sztuka Mam w akwarium samca, ale nie wiem co z tego wyjdzie bo ta jak nazwałeś "ładniutka" molinezja wszystkie ryby atakuje a szczególnie samca molinezji żaglopłetwej i nawet nie dopuszcza go do jedzenia. I mam jeszcze jedno pytanko: Samiec jest żółty, czy musze miec białego żeby sie rozmnozyły??? żaglopłetwa i ostrousta [ta biała] to inny gatunek. hybryd nie tworzymy... a jeśli masz samca ostroustej to ok. jeśli nie jest to odmiana weloniasta/księżycowa ,to nie widzę problemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kirysek97 Posted September 3, 2009 Author Share Posted September 3, 2009 przecież ta biała to jest molinezja żaglopłertwa ( w sklepie na szybie tak pisało i to była parka, poniewaz w tym sklepie kupowało sie na parki. To nie jest molinezja ostrousta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shem Posted September 3, 2009 Share Posted September 3, 2009 Pytanie tyczyło ciąży, wszyscy zgodnie odpowiedzieli, że nie tak więc temat można zamknąć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts