jacob22 Posted August 26, 2009 Share Posted August 26, 2009 Witam posiadam 15 brzanek sumatrzańskich i 5 kirysków panda! Rybki wczoraj wpuścilem do akwarium! Mam problem z ich karmieniem polecany pokarm w płatkach pływa po powierzchni a rybki nie pała się by do niego podpływać! Poradźcie mi jaki tonący lub inny pokarm kupić najlepiej nazwa firmy. Z góry dziękuje za odpowiedzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
perszing225 Posted August 26, 2009 Share Posted August 26, 2009 Jak nie chcą wypływać po pokarm to kup tonący w postaci tabletek np taki http://www.allegro.pl/item705203129_tet ... zanek.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
justynak123 Posted August 26, 2009 Share Posted August 26, 2009 Albo umieszczaj pod powierzchnią wody płatki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jucha Posted September 14, 2009 Share Posted September 14, 2009 Daj im kilka dni na oswojenie się z akwarium, zrób dzień głodówki i popatrz na efekty Brzanki u mnie robią masakrę z żarełkiem. Ogólnie to żarłoczne ryby. Ale muszą się przyzwyczaić do nowego miejsca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts