kamgrze Posted August 19, 2009 Share Posted August 19, 2009 mam pytanie dotyczace gupikow i molinezji mam 5 gupikow i 4 molinezje molinezje obgryzaja ogon 1 samiczki gupika czy wiecie co moglbym zrobic zeby zapobiec temu obgryzaniu nie wiem czy wiecej dawac pokarmu roslinnego czy czegos tam z gory dziekuje i czekam na odpowiedz Link to comment Share on other sites More sharing options...
kochanica_diabła Posted August 19, 2009 Share Posted August 19, 2009 viewtopic.php?f=2&t=9933 miałam podobny problem tylko ,że z samicą mieczyka Chyba nie da się temu zaradzić . Taki temperament Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamgrze Posted August 19, 2009 Author Share Posted August 19, 2009 dzieki za szybka odpowiedz ale poczekam jeszcze moze cos sie da zrobic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frol Posted August 19, 2009 Share Posted August 19, 2009 najlepiej odseparuj gupiki id molinezji bo może gupik na tym ucierpieć w ostateczności nawet paść Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts