ChopperKing Posted August 18, 2009 Share Posted August 18, 2009 Witam przygotowałem kokosa i wczoraj wrzuciłem go do akwa kilkanaście włosków oderwało się z niego i upadło na dno... i takie jest moje pytanie: Czy te włoski które upadły nie zgniją?? i nie zaszkodzą rybom?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dymek Posted August 18, 2009 Share Posted August 18, 2009 Wyciągnij je i będzie po problemie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
marceli Posted August 21, 2009 Share Posted August 21, 2009 jeżeli masz jakąś rybkę ze zbrojnikowatych to zostaw dla nich to przysmak. Ja jak robiłem kryjówki z kokosów to wsadzałem je do akwa razem z włoskami po paru tygodniach były gładkie Link to comment Share on other sites More sharing options...
mei Posted August 22, 2009 Share Posted August 22, 2009 A jak rybka ci zrobi kupkę na dno to też się martwisz? A tak poza tym, co za różnica, czy włoski kokosa są na kokosie czy obok... I tak są w akwa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts