akwarysta88mp Posted August 15, 2009 Share Posted August 15, 2009 Witam serdecznie To mój pierwszy post na waszym forum. Ostatnio w sklepie widziałem rybę wyglądającą jak kiriśnik tyle że cały był czarny w białe plamki ok 1mm, co to za ryba ??? Bardzo bym prosił o jakiś link do encyklopedii . Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Monika15 Posted August 15, 2009 Share Posted August 15, 2009 Mógłbyś podać dokładniejszy opis? Mam dwa typy: kirys grzebykoczelny agamyxis pectinifrons giętkoząb peristoplamy Synodontis angelica Link to comment Share on other sites More sharing options...
akwarysta88mp Posted August 15, 2009 Author Share Posted August 15, 2009 Hmmm to któraś z tych ryb chyba,aczkolwiek jak ją kiedyś widziałem w sklepie to jej nazwa była zupełnie inna,taka tropikalna jak by .... Pozdrawiam ps. czy na waszym forum jest gdzieś założony topic gdzie można dawać fotki swoich akwariów ? Nie ukrywam że chciałbym się pochwalić Link to comment Share on other sites More sharing options...
zmienniak Posted August 17, 2009 Share Posted August 17, 2009 "Strona główna" "Galerie" "Słodkowodne i morskie" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts