reniusia40 Posted August 9, 2009 Share Posted August 9, 2009 Witam.Moze mi ktos pomoze .Strasznie gania mieczyka brzanka rozowa.moze ktos wie jaka moze byc przyczyna.pomozcie nie chciala bym rybki wydawac ktorej kolwiek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atreyu Posted August 9, 2009 Share Posted August 9, 2009 Niestety będziesz musiała. Ile litrów akwarium? Jaka reszta obsady? Link to comment Share on other sites More sharing options...
reniusia40 Posted August 9, 2009 Author Share Posted August 9, 2009 1 bojownik (nieagresywny) 1 mieczyk 1gupik 2 danio mialam tez 1 brzanke sumatrzanska ale atakowala bojownika wiec wydalam a teraz ta rozowa brzanka nie daje zyc mieczykowi akwarium 25 l edit: to którego muszę wydać mod: edytuj posty! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atreyu Posted August 9, 2009 Share Posted August 9, 2009 25l ?? WSZYSTKIE!! albo zostaw samego bojka... 1 bojownik -> może zostać ,sam 1 mieczyk -> ja w 60litrach nie mogę go trzymać bo za duży rośnie... i do tego bez pary... do oddania ,koniecznie 1gupik -> samiec? samica? dokup przeciwną płeć i mogą być same ,bez bojownika... 2 danio -> one ze względu na ruchliwość wymagają 100l... a...coś zgubiłaś brzanka różowa -> papa. podsumowując... 25 to sam bojowniczek... albo same gupiki od biedy... kto Ci doradził taką obsade? Link to comment Share on other sites More sharing options...
reniusia40 Posted August 9, 2009 Author Share Posted August 9, 2009 bojownika nie oddam bo od niego się to akwarium zaczęło. a jak kupie mieczykowi panienkę to będzie ok? gupika mam samca z pięknym ogonkiem a brzanki już zrobiłam PAPAPAP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atreyu Posted August 9, 2009 Share Posted August 9, 2009 Mieczyk w 25l... nie może być Link to comment Share on other sites More sharing options...
dymek Posted August 9, 2009 Share Posted August 9, 2009 Za małe akwa masz dla tej obsady i nic z tym nie zrobisz jedynie bojownik i parę krewetek do tego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
reniusia40 Posted August 9, 2009 Author Share Posted August 9, 2009 tylko nie krewetki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atreyu Posted August 9, 2009 Share Posted August 9, 2009 to tylko bojownik... samemu mu będzie w tym akwa najlepiej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts