Sylwix Posted August 9, 2009 Share Posted August 9, 2009 Od brzanek po krewecie Bede to edytować Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sylwix Posted August 9, 2009 Author Share Posted August 9, 2009 hmmmm jeszcze jedna czesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atreyu Posted August 9, 2009 Share Posted August 9, 2009 Ładne i +za chęć edtowania ale oświetlenie mogło by być lepsze bo trochę ciemno Edit: -za edycje a już się łudziłem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sylwix Posted August 9, 2009 Author Share Posted August 9, 2009 Rybki są z różnych baniaków A jednym było zgaszone światło bo lepiej wychwytywał aparat Bedzie jeszcze 3 czesc fot a moze nawet 4 jak cos jeszcze wybiore KOlego nie rozumiesz ze nie moge dac w jednym poscie nie wiecej niż 3 zdjęcia Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipcio_stg Posted August 9, 2009 Share Posted August 9, 2009 jak dla mnie to był temat zdjęcia rybek... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atreyu Posted August 9, 2009 Share Posted August 9, 2009 nie rozumiem bo ja dałem bez problemu 4 w temacie o kotach viewtopic.php?f=33&t=9812 i to nie wymagało super kombinowania tylko linkowania w znacznikach img direct linków np. z imageshacka ,polecam tą metodę wszystkim "galeriowiczom" ,zamiast załączników obciążających serwer forum. Na PW służę pomocą jakbyś czegoś nie wiedział KOlego lepsze jasne zdjęcie na którym coś widać niż ostre ale ciemne Link to comment Share on other sites More sharing options...
cannabinol Posted August 9, 2009 Share Posted August 9, 2009 KOlego nie rozumiesz ze nie moge dac w jednym poscie nie wiecej niż 3 zdjęciakto tak powiedział?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sylwix Posted August 9, 2009 Author Share Posted August 9, 2009 To tez zalezy od kompa bo u mnei sa bardzo jasno te foty a mam wyjasniony komp specjalnie pod csa To zależy skąd dajesz foty ja daje z mojego kompa wiec mozna 3 tylko Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaniqa10 Posted August 9, 2009 Share Posted August 9, 2009 Znwou zakładasz zbędne tematy ...wczesniej usunęłam twoje 3 w tym dziale z twoimi rybkami i zdjeciami słabej jakosći ...temat ten zamykam a zdjęcia rybek wklejaj do tego TEMATU Nie mozna w tym temacie pisac komentarzy tylko wklejać zdjęcia ...Zdjęcia dobrej jakości i zmniejszonego rozmiaru . Jesli chcesz dodac więcej niż 3 zdjecia w poscie to po każdym wybranym zdjęciu nie klikaj WYSLIJ tylko PODGLĄD ..dopiero na końcu kilknij Wyslij ..wtedy bedziesz mogła dodać więcej zdjęc .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts