pantcho Posted August 8, 2009 Share Posted August 8, 2009 Witam wszystkich poraz kolejny mam zaszczyt obserwowac tarlo moich akar zaczelo sie gdzies z 30 min wszystko przez nagly skok temperatury spowodowany pogoda wyglada to zarembiscie jestem tylko ciekaw czy uda mi sie wkoncu cos odchowac bo tarlo juz chyba kilkunaste a jedna szt przetrwala zobaczymy moze doradzicie cos w tym temacie jak odchowac narybek w akwa ogulnym mam samca 2samice i jedna 6cm jeszcze nie wiem ale prawdopodobnie musze sie pozbyc samicy i tej malej ale to juz niedlugo jest do oddania czekam na wasze opinie i rady z gory dzieki ide dalej ogladac nigdy mi sie to nie znudzi to jest pasja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzesiek Posted August 8, 2009 Share Posted August 8, 2009 jak odchowac narybek w akwa ogulnym mam samca 2samice i jedna 6cm jeszcze nie wiem ale prawdopodobnie musze sie pozbyc samicy i tej malej ale to juz niedlugo jest do oddania czekam Sam sobie odpowiedziałeś. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts