Janusz Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 Witam wszystkich. Bo wielkich moich przemianach poszukuję roślin do mojego nowego akwarium. Chciałbym wystartować z akwarium w tę sobotę ale powstrzymują mnie same roślinki a dokładniej mchy, które potrzebuję. W pierwszej kolejności potrzebuję Mchy. 1 Weeping moss 2 Flame moss 3 Christmas moss Potem albo i już 1 Małego Henia 2 Rotale wallichi 3 Rotale rotundifoliered/grin 4 Ludwige reppens 5 Pogestemon Helferi 6 Monte carlo 7 Limnophilia aromatica 8 Althernatera reinecki mini Proszę o kontakt albo na forum albo tel.607 054 989 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławek121 Posted January 26, 2022 Share Posted January 26, 2022 Hej Janusz A nie myślałeś o in-vitro ? Wiem, że drożej wychodzi niż prywatny zakup, ale zawsze to od ręki dostępne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janusz Posted January 28, 2022 Author Share Posted January 28, 2022 Siemka. W sumie masz rację ale kurcze ja mam jakiegoś pecha jeśli chodzi o takie roślinki bo co kiedyś kupiłem to do bani i nie przyjęło się. W sumie na dzień dzisiejszy brakuje mi roślin na trzeci plan bo te mniejsze i na trawnik wczoraj dostałem. Dzisiaj muszę coś wykombinować bo wieczorem ruszam z obsadzaniem zbiornika 250L. Jeśli nic nie ogarnę to spróbuję z in-vitro. PS. Fajnie że jesteś. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janusz Posted March 9, 2022 Author Share Posted March 9, 2022 Temat do zamknięcia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts