Maxiu Posted January 21, 2022 Share Posted January 21, 2022 Hejo ogólnie to sprawa wygląda tak że miałem 2 gupiki w ciąży jedna sprzedałem jedna wczoraj przenosiłem do kotnika i dzisiaj zaczęła rodzić chyba dzisiaj bo pierwszy mały rybka miała już lekko czarnawy ogon i chodzi o to że łącznie naliczyłem 9 ryb tycch małych ale jedna była zjedzona drugie trzy nie wiem gdzie się podziały ale raczej też zjedzone i jeden gdzieś się kryje taka mam nadzieję odlowilem 4 do kubka z wodą i na razie tam siedzą ale mniejsza czy to już koniec jak więcej nie idzie nic tylko ostatnie co to poszła jakby taka smuga nie wiem porównam do nutelli z wodą tylko białe i od tego momentu nic nie wychodzi jak poznać że już skończyła czy odłowić ja z kotnika czy może zostawić bo plamki też już nie ma brzuch biały i nic więcej i co z małymi do kotnika czy na razie zostawić i robić podmiane na ciepłą wodę 27 28 stopni bo kotnik mam siatkowy i one przez niego są w stanie się przecisnąć przez siatkę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maziama Posted January 22, 2022 Share Posted January 22, 2022 Przeczytaj: https://forum.superakwarium.pl/topic/51800-czy-dac-molinezje-do-kotnika/?do=findComment&comment=514238 Temat dotyczy molinezji, ale porady co do kotnika pozostają niezmienne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
okularyme Posted July 12 Share Posted July 12 Dokładnie, trzeba po prostu przełożyć rady dot. molinezji na kotnika i wszystko powinno grać Ahaed: Daj jeszcze raz link w poście i wylatujesz bez dyskusji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts