Kaiser Posted March 2, 2021 Share Posted March 2, 2021 Witam zakupiłem zestaw akwarium 54l z aquael 10w sunny z filtrem aquael pat mini jet 200 podłoże czy wystarczy ona aby chodowac w nim takie rośliny jak Moczarka waskolistna Ludwiga repens Echinodorus amazonka Sagitrara subulatta JBL AQUABASIS PLUS 2.5L ŻWIREK PIASEK CZARNY 2-3mm 10kg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yoshine Posted May 14, 2021 Share Posted May 14, 2021 W mojej skromnej ocenie roślinki które wymieniłeś będą rosły, przynajmniej 3 - nie jestem pewna tylko czy żabienica będzie chciała Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DavyJones Posted May 15, 2021 Share Posted May 15, 2021 W dniu 2.03.2021 o 16:23, Kaiser napisał: Echinodorus amazonka Oświetlenia powinno wystarczyć, ale ta roślina za pół roku będzie wystawać z tego akwarium, a jej system korzeniowy i podłoże stanie się jednością, której już się nie da oddzielić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts