AdamTRN 0 Posted January 10 Witam wszystkich chcialem pokazac moje pierwsze po ponad 10 latach akwarium o pojemnosci 54l troche poszperałem poczytalem spodobaly mi sie akwaria w stylu nature pomyslalem zrobie taka mega prymitywna i biedna wersje kupilem łupek i zacząłem budować Poki co akwarium dojrzewa zalane 08.01.21 A wiec troche informacjii Wymiary-60x40x30 profilowane Filtr-wewnetrzny z zestawu diversa Oświetlenie świetlówka 16w z zestawu diversa Podłoże-drobny czarny bazalt i piasek Dekoracje-łupek Woda-kran Rośliny Microsorium oskrzydlone Kryptokoryny nie pamietam nazw Sagitaria Hydrocotyle japan Licze na podpowiedzi co jest źle żeby poprawic jakośc akwarium z gory dzieki Share this post Link to post Share on other sites
DavyJones 103 Posted Monday at 08:48 AM Wygląda na co najmniej 100 litrowe. Jest całkiem przyzwoicie. Trzeba poczekać jak rośliny ruszą. Share this post Link to post Share on other sites
AdamTRN 0 Posted Monday at 08:05 PM 11 godzin temu, DavyJones napisał: Wygląda na co najmniej 100 litrowe. Jest całkiem przyzwoicie. Trzeba poczekać jak rośliny ruszą. Właśnie mam zagwostke czy przy tym świetle one ruszą z drugiej strony pytanie jakie życie tu wpuścić ? Share this post Link to post Share on other sites
DavyJones 103 Posted Tuesday at 08:02 AM Microsorium i Zwartki sobie poradzą. Zawsze możesz dołożyć dodatkowe oświetlenie. Mały zbiornik to i zwierzaki nie mogą być duże. Razbory, Oryziasy, stado kirysków, coś w tym rozmiarze. Share this post Link to post Share on other sites