dada391 Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 Witam Po kilku latach bez akwa, postanowiłem wrócić do małego zbiorniczka mianowicie wypatrzyłem taki zestaw https://allegro.pl/oferta/aquael-shrimp-set-ii-30l-biale-krewetkarium-7194277172?utm_medium=app_share&utm_source=facebook Pomysł jest na obsadę: 10szt Galaxy Razbora mini 10szt Krewetki Neocaridina Blue Velvet ( Pytanko jakie można fajne krewetki z nimi połączyć żeby się nie "mieszały") Co do aranżacji to mam pomysł na kilka kamieni jakiś korzeń obrośnięty roślinkami . I tu się rodzi kolejne moje pytanie jakie rośliny do takiego akwa mało wymagające lecz atrakcyjne :-) z góry dziękuję za pomoc :-) pozdrawiam dada391 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dada391 Posted June 4, 2020 Author Share Posted June 4, 2020 Pomysł na wystrój zaczerpnięty ze świata akwarystyki w załączniku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dada391 Posted June 4, 2020 Author Share Posted June 4, 2020 Czy z krewetkami blues Velvet mogą być w jednym zbiorniku z krewetkami Tiger gold? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts