Gitek Posted February 25, 2020 Share Posted February 25, 2020 (edited) Witam:) jestem nowy na forum,wlasnie sie zarejestrowalem bo potrzebuje pomocy kupilem 4 Labeo jada do mnie za 2 godziny beda a ja potrzebuje waszej pomocy czy moge je trzymac w 240l bynajemnie 2 stk 2 moge szybko oddac ale tylko dwie jezeli nie to jestem zmuszony kupic wieksze akwarium aaa no tak i mam jeszcze zwergkrebs 20stk w tym akwarium ale jak bedzie trzeba nie z miłą chęcią ale oddam w dobre rece mam tez ganielen 11stk (krewetki)sie to chyba nazywa po polsku przepraszam za pisownie ale od malego w niemczech mieszkam i nie mialem okazji sie uczyc, do krewetek chce jeszcze tak z 30stk dokupić mam nadzieje ymze dostane szybkani solidna odpowiedz z góry dziękuję .Gitek 😅🤪 Edited February 26, 2020 by Gitek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzierzka666 Posted February 27, 2020 Share Posted February 27, 2020 Nie mam doświadczenia z labeo, natomiast z opisu tych ryb wynika, że poza nimi na dnie nie powinno być innych żyjątek. I tak - Garnelen po polsku to krewetki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gitek Posted February 28, 2020 Author Share Posted February 28, 2020 Bo mam dwie sztuki w aqwarium mialem 4 oddalem dwie bo i tak 2 na 240l aqwarium to za duzo narzie nic nie robia chowaja sie jedza nie walcza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DavyJones Posted March 28, 2020 Share Posted March 28, 2020 Dodaj jakieś korzenie w dówch końcach zbiornika, żeby ten słabszy miał gdzie się ukryć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts