Darin Posted December 24, 2019 Share Posted December 24, 2019 (edited) Witam,mam problem ,bo moje rybki Neonki (mam ich 6) Jak gaszę światło w akwarium zaczynają się dziwnie zachowywać (mam na myśli pływanie w górę, w dół i w inne kierunki) 😢 Moje oświetlenie akwarium to Diody Led (Kolor Leda to Biały lub chyba jasno niebieski)... I jak je karmię to niektóre jedzą a reszta patrzy na swoje odbicie. Pomocy! I ich Gatunek to Neon Innesa. Edited December 24, 2019 by Darin Upiększenie Tekstu i Poprawa Tekstu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzierzka666 Posted December 25, 2019 Share Posted December 25, 2019 Od kiedy masz te neonki i czy od zawsze tak się zachowują (znaczy od kupna)? Jakie masz akwarium? Może być, że jest ich za mało i stąd takie zachowanie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ekwinek Posted December 26, 2019 Share Posted December 26, 2019 W dniu 24.12.2019 o 23:34, Darin napisał: Witam,mam problem ,bo moje rybki Neonki (mam ich 6) Jak gaszę światło w akwarium zaczynają się dziwnie zachowywać (mam na myśli pływanie w górę, w dół i w inne kierunki) 😢 Moje oświetlenie akwarium to Diody Led (Kolor Leda to Biały lub chyba jasno niebieski)... I jak je karmię to niektóre jedzą a reszta patrzy na swoje odbicie. Pomocy! I ich Gatunek to Neon Innesa. Ja raz zapomniałem włączyć moim rybom świetlówkę i moje neony innesa zmienili przez to kolor tego ubarwienia niebieskiego na taki bardziej szary gdy włączyłem im to bo ok 10 min zmienili normalny kolor a może to wynikać z tego że masz wyłączone światło własnej dzisiaj jak włączyłem im światło i niechcący wyłączyłem zaczęły chyba 4 neony ladac po całym akwa może wynikać ze przez jakiegoś czasu nie mieli światła a kiedy wyłączasz światło i włączasz ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts