hakazi Posted May 13, 2016 Share Posted May 13, 2016 (edited) Witam wszystkich jest to mój pierwszy post na forum. Ostatnio w piwnicy w jakimś starym akwarium znalazłem takie coś,co to jest i do czego to służy? Dziękuje za pomoc w indntyfikacji. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Edited May 13, 2016 by hakazi Link to comment Share on other sites More sharing options...
maziama Posted May 13, 2016 Share Posted May 13, 2016 To jest napowietrzacz, a ściślej rzecz biorąc pompka napowietrzająca. O ile samo urządzenie, jeśli jeszcze działa możesz zastosować, o tyle ten wężyk zielony i kostkę napowietrzającą bym wymieniła. Nie wiadomo ile to przeleżało w piwnicy i co po tym łaziło. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hakazi Posted May 13, 2016 Author Share Posted May 13, 2016 Dziekuje za szybka odpowiedz. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
andy102 Posted May 14, 2016 Share Posted May 14, 2016 Temat został wyczerpany/ problem rozwiązany. Zamykam - jeśli chcesz temat kontynuować, coś dodać, nie zgadzasz się z zamknięciem, proszę o kontakt z moderatorem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts