moni89 Posted April 16, 2016 Share Posted April 16, 2016 Proszę o informację, gdzie kupię zdrowe rośliny? Czy macie sprawdzone miejsca ? Ile roślin z jednego gatunku kupić ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
raiders Posted April 16, 2016 Share Posted April 16, 2016 InVitro w sklepie np trzmiel,plantica planta garden. Jesli chodzi o ukorzenione to od znajomych lub innych akwarystów z różnych for często za free lub ewentualny koszt wysyłki. Roślin koszykowych nie kupuje ze sklepu z racji kondycji ,ilości z koszyka masz max 4sadzonki i ceny 15-25zl za 4 sadzonki to przesada Lumia 640 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yuurei Posted April 16, 2016 Share Posted April 16, 2016 Dokładnie tak, ewentualnie jeśli zależy Ci na jakimś gatunku, którego nie ma w in vitro, ani nikt na forum nie ma do zbycia, to możesz szukać na allegro/olx czy ktoś szczepek nie ma, ale nie warto kupować w koszyczkach, zawsze są niewyobrażalnie drogie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DavyJones Posted April 16, 2016 Share Posted April 16, 2016 Ja rozdaję rośliny za darmo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vercynogetorix Posted April 20, 2016 Share Posted April 20, 2016 Odradzam np Peha68, ceny były niskie ale dostałem taki chłam że raczej nic tam już nigdy nie kupię. 1. Inni akwaryści 2. OLX i szukaj w okolicy 3. Grupy na facebook-u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ahr Posted April 20, 2016 Share Posted April 20, 2016 Ja polecę kolegę Sławka, znajdziesz w Giełdzie jego ogłoszenia. Odezwij się do Niego na pw to doradzi też. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misiek03 Posted May 16, 2016 Share Posted May 16, 2016 Od innych akwarystów lub z jakiś giełd internetowych np. na allegro/OLX można też przez FB ale jest tam wielu oszustów niestety.Nie zapominajmy też o pewnym rzadkim sposobie jakim kupowanie roślin w sklepie zoologicznym . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts