raiders Posted April 1, 2016 Share Posted April 1, 2016 (edited) Mam problem w krewetkarium dzisiaj rano zobaczyłem białą szybę po zapaleniu światła małe białe cholerstwo strasznie irytujące ... czym to skutecznie zwalczyć bez szkody dla krewetek ? Mięsko mielone z czosnkiem czy no planaria ? No planaria załatwiła by też trochę rozdętków ,kuracja 3 dniowa po 10 dniach powtórka Z mięskiem więcej zabawy . Edited April 1, 2016 by raiders Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dhuz Posted April 1, 2016 Share Posted April 1, 2016 U mnie jak się bawiłem w krewetki to no planaria wymordowała wszystko, co pełzało prócz skorupiaków, więc mogę polecić z czystym sumieniem. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
raiders Posted April 1, 2016 Author Share Posted April 1, 2016 No boję się nieco o krewecie bo mam blood mery i złote tygrysy szkoda by ich było . To mówisz ze mogę no planarię bez obaw ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dhuz Posted April 1, 2016 Share Posted April 1, 2016 Tak - ja to użyłem kierowany poradami na forum krewetkowym właśnie, tylko bezwzględnie jak będziesz widzieć martwe ślimaki to wyjmuj, bo trupki jednak swoje wygniją do wody. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts