Vercynogetorix Posted March 29, 2016 Share Posted March 29, 2016 Witam, przez przypadek dopiero zauważyłem że doszło do zmiany w wodzie na Krzykach, u mnie woda z ph 6,8 kh 6 gh 7 zmieniła się na ph7 kh 7 gh 13; Znajduje tylko jakieś mętne wyjaśnienie o awarii rury i przełączeniu na inną na czas remontu (hubska?) Jak mieszkacie we wro to prewencyjnie przetestujcie sobie wodę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirBogus Posted March 29, 2016 Share Posted March 29, 2016 Witam, przez przypadek dopiero zauważyłem że doszło do zmiany w wodzie na Krzykach, u mnie woda z ph 6,8 kh 6 gh 7 zmieniła się na ph7 kh 7 gh 13; ... Naprawdę miałeś we Wrocławiu gh 7?! Wodę badam od jakichś 3 lat (okolice Krzyckiej, Skarbowców) i nigdy nie miałem niżej niż gh 15. Dwa tygodnie temu moje zdziwienie sięgnęło zenitu, bo test JBLa pokazał gh 22. Wiem, że MPWiK twierdzi, że nadają gh 11, ale jakoś u mnie jest inaczej... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vercynogetorix Posted March 29, 2016 Author Share Posted March 29, 2016 Naprawdę miałeś we Wrocławiu gh 7?! Wodę badam od jakichś 3 lat (okolice Krzyckiej, Skarbowców) i nigdy nie miałem niżej niż gh 15. Dwa tygodnie temu moje zdziwienie sięgnęło zenitu, bo test JBLa pokazał gh 22. Wiem, że MPWiK twierdzi, że nadają gh 11, ale jakoś u mnie jest inaczej...Osiedle Innova, teraz mam mniej niż 15, mierzone zawsze dwoma testami. Nowiutke rury prosto z ujęcia na grobli Oławy... Chyba jedyne takie osiedle, choć podobno Angel Wings ma tą samą wodę Wysłane z mojego MotoG3 przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts