gacusakwa Posted March 21, 2016 Share Posted March 21, 2016 Witam Dziś rano zauważyłem coś dziwnego mój zbrojnik obwinął się na około siebie żyłką do przywiązywania roślin i pływa cały czas obwinięty nią i nie mam pojęcia jak ją z niego zdjąć, zachowuje się normalnie, tylko na tej żyłce zaczęła się pojawiać pleśń dodam że ciężko będzie go złapać przez kryjówki, nie mam pojęcia jak on to zrobił? Macie jakieś rady dla mnie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemo130 Posted March 21, 2016 Share Posted March 21, 2016 Nożyczkami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyho39 Posted March 21, 2016 Share Posted March 21, 2016 Rada jest prosta. Musisz go złapać bo sam się nie rozwiąże. Wysłane z mojego HTC Desire 610 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
DavyJones Posted March 23, 2016 Share Posted March 23, 2016 U mnie zaplątał się w "zwykłą" nitkę i dość ostro poharatał. Od tamtej pory żadnych nitek i żyłek nie stosuję. Musisz koniecznie go złapać i usunąć z niego żyłkę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gacusakwa Posted March 23, 2016 Author Share Posted March 23, 2016 Wczoraj już złapany, ciasno miał zaciśnietą tą nitkę ale na szczęście się udało przeciąć żyłke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts