Jump to content

IDENTYFIKACJA GLONÓW

beny112
 Share

Recommended Posts

Zbiornik 112 l  6 tydzień , reszta na filmie

Nie załamuj się przede wszystkim. Też miałem taki okres, że chciałem tym wszystkim pierdzielnać. Pomogło mi wiele osób z tego forum między innymi Mapet, za co mu dziękuję. Na tym forum sa pewne zasady regulamin.

Zacznij najpierw od:  :szukaj: - to nie boli  :twisted:

Chcesz wiedzieć co dzieje się z twoim zbiornikiem i z tym co w nim pływa/rośnie – to opisz dokładnie i rzeczowo problem oraz dodaj zdjęcia zbiornika/problemu – na forum nie wróżymy z fusów  ;) – akwarysta, który będzie chciał Ci pomóc, potrzebuje jak najwięcej informacji na temat twojego zbiornika !!!.

Postaraj się przygotować dokładny opis akwarium w pkt., listę możesz skopiować i pod każdym pytaniem wstaw odpowiedź/opis - dodaj go do twojego tematu:

LINK

Wystarczyłoby podać tylko link. /DawW/

Edited by DawW

Witam 

Wiem że wystartowałem żle z tematem ale w pierwszej kolejności chciał bym dowiedzieć się co to za glony , 

Chcę sobie o nich poczytać do puki nie kupię nowych testów No3 i No2 bo podobno z Zooleka są niewiarygodne , wtedy podam dokładne parametry wody bo wiem że bez parametrów ani rusz 

Więc prosił bym o cierpliwość i  o wyrozumienie 

Jeżeli na podstawie załączonego filmiku mógł by mi ktoś napisać co to są za glony na mchu , kamieniach i liściach był bym wdzięczny ,

Co do walki z nimi niestety muszę poczekać do wypłaty , aż kupię testy i opiszę zbiornik tak jak to się należy 

Pozdrawiam 

Edited by beny112