beny112 Posted February 20, 2016 Share Posted February 20, 2016 Zbiornik 112 l 6 tydzień , reszta na filmie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mapet Posted February 20, 2016 Share Posted February 20, 2016 Zbiornik 112 l 6 tydzień , reszta na filmieTen opis akwarium to tak na serio? I taka mała rada na przyszłość, zapoznaj się z regulaminem, akceptowałeś to przestrzegaj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blueza Posted February 20, 2016 Share Posted February 20, 2016 (edited) Zbiornik 112 l 6 tydzień , reszta na filmie Nie załamuj się przede wszystkim. Też miałem taki okres, że chciałem tym wszystkim pierdzielnać. Pomogło mi wiele osób z tego forum między innymi Mapet, za co mu dziękuję. Na tym forum sa pewne zasady regulamin. Zacznij najpierw od: - to nie boli Chcesz wiedzieć co dzieje się z twoim zbiornikiem i z tym co w nim pływa/rośnie – to opisz dokładnie i rzeczowo problem oraz dodaj zdjęcia zbiornika/problemu – na forum nie wróżymy z fusów – akwarysta, który będzie chciał Ci pomóc, potrzebuje jak najwięcej informacji na temat twojego zbiornika !!!. Postaraj się przygotować dokładny opis akwarium w pkt., listę możesz skopiować i pod każdym pytaniem wstaw odpowiedź/opis - dodaj go do twojego tematu: LINK Wystarczyłoby podać tylko link. /DawW/ Edited February 20, 2016 by DawW Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
beny112 Posted February 21, 2016 Author Share Posted February 21, 2016 (edited) Witam Wiem że wystartowałem żle z tematem ale w pierwszej kolejności chciał bym dowiedzieć się co to za glony , Chcę sobie o nich poczytać do puki nie kupię nowych testów No3 i No2 bo podobno z Zooleka są niewiarygodne , wtedy podam dokładne parametry wody bo wiem że bez parametrów ani rusz Więc prosił bym o cierpliwość i o wyrozumienie Jeżeli na podstawie załączonego filmiku mógł by mi ktoś napisać co to są za glony na mchu , kamieniach i liściach był bym wdzięczny , Co do walki z nimi niestety muszę poczekać do wypłaty , aż kupię testy i opiszę zbiornik tak jak to się należy Pozdrawiam Edited February 21, 2016 by beny112 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts