marcys123 Posted February 13, 2016 Share Posted February 13, 2016 Kupował ktoś kiedyś ryby(bojowniki) ze strony http://www.ebay.com/bhp/live-betta-fish. Bo zastanawiam się nad kupnem tylko nie wiem czy to jest zaufana strona i jak z przesyłką Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blueza Posted February 13, 2016 Share Posted February 13, 2016 Na ebay zawsze sprawdz ile gwiazdek ma dany sprzedawca i poczytaj feedback pozostawiony przez innych kupujacych. Ja ryby typu bojownik paletki bym nie kupił na ebay na zdjęciu czasami wygladaja inaczej jak w realu. Udało Ci się zdiagnozować na co chorował bojownik, mam na mysli wcześniejszy post. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcys123 Posted February 13, 2016 Author Share Posted February 13, 2016 Tak podałem mu lekarstwa najprawdopodobniej martwica Widać że jest jakaś poprawa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blueza Posted February 13, 2016 Share Posted February 13, 2016 Tak podałem mu lekarstwa najprawdopodobniej martwica Widać że jest jakaś poprawa To dobrze, że widać poprawe mam nadzieje że wyzdrowieje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts