Mat342 Posted August 25, 2015 Share Posted August 25, 2015 (edited) Witam, mam poskoczki mułowe od dziś, czytałem o nich, ale niestety na polskich stronach jest mało informacji, ktoś z was może się podzielić swoimi uwagami, co do hodowli itp ? Przepraszam zła kategoria, niestety nie wiem jak przenieść do innej. Przeniesiony. /ahr/ Edited August 26, 2015 by ahr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dhuz Posted August 26, 2015 Share Posted August 26, 2015 Znam 'przez internet' jednego Szwajcara, który od jakiegoś czasu ma u siebie poskoczki, więc w razie czego mogę podpytać. Przede wszystkim to zwierzaki terytorialne, aktywne i przebywające dużo czasu poza wodą, więc zbiornik o dużej powierzchni dna, sporo kryjówek i bogato urządzona część 'sucha' akwaterrarium to podstawa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
locdog Posted August 27, 2015 Share Posted August 27, 2015 (edited) Gdzieś kiedyś na jakimś forum ktoś się chwalił zbiornikiem z poskoczkami. Jak znajdę ten temat to tu wrzucę. Edit: http://www.aquaforum.pl/viewtopic.php?t=27681&start=0 Edited August 27, 2015 by locdog Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts