Hrabia Posted July 22, 2015 Share Posted July 22, 2015 Dzień dobry czy mogę prosić o wyjaśnienie ? kupiłem 2 ślimaki "Helenki" skubane zagrzebały się z miesiąc temu i od tamtej pory widziałem tylko 1 helenkę wieczorem Czy one tak się zachowują? Dziękuję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaniakMaster Posted July 22, 2015 Share Posted July 22, 2015 Tak zakopują się w piasku i wychodzą dopiero jak są głodne Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hrabia Posted July 23, 2015 Author Share Posted July 23, 2015 Tak zakopują się w piasku i wychodzą dopiero jak są głodne Pozdrawiam Dziękuję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vexatus Posted July 29, 2015 Share Posted July 29, 2015 Tak, bardzo czesto zakopują się w piasku i siedzą sobie spokojnie, dopóki nie zgłodnieją. W tym przypadku, jeśli trafiły do nowego akwarium, to prawdopodobnie po prostu zakopały się, żeby "odchorować" nagłą zmianę warunków i przyzwyczaić się do nowych parametrów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts