Coolfon1988 Posted June 28, 2015 Share Posted June 28, 2015 Akwarium 60x35x45 ok. 96 litrów , oświetlenie 2x24W , filtr unimax 250 Proszę o rozpoznanie tych roślin . I mam pytanie gdyż wybieram sie na urlop a nawożę solami i nikt nie będzie tego nawoził , czy po 10 dniach będzie po roślinach ?? I jeszcze dozuję co2 przez reaktor i nie wiem czy nie wyłączyć na ten czas bo jakby brakło prądu to może cofnąć do filtra i może zachwiać całą biologię . Co radzicie ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miniu Posted June 28, 2015 Share Posted June 28, 2015 1. wydaje mi się, że cryptocoryne wendti green ale na 100% pewny nie jestem - słabo ją widać 2. lobelia cardinalis 3. hedyotis salzmanii 4. rotala indica 5. chyba pogostemon erectus 6. heteranthera zosterifolia 7. bacopa caroliniana 8. eleocharis (według mnie parvula) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts