Fabio35 Posted June 21, 2015 Share Posted June 21, 2015 (edited) Pomóżcie posiadam tą roślinkę Krynia rzemieniolistna - Crinum calamistratum cały czas w jednym miejscu,cebulka wystaje 1cm ze żwirku, osiem miesięcy ładnie rosła, od miesiąca zacząłem używać aqua art-nawóz dla roślin wodnych-węgiel organiczny. Od półtora miesiąca zauważyłem że mi ta roślinka gubi te listki 4sztuki i cebulka mi z korzeniem przegniła i odpadła,czy się da tą roślinkę uratować wzmocnić aby jej ta cebulka wyrosła, czy też już po tej roślince. Oświetlenie Zolux Nominal T8 36w - dwie sztuki świetlówek -0świetlam 8godzin już od 2 lat tak Od miesiąca zacząłem używać aqua art-nawóz dla roślin wodnych-węgiel organiczny. Edited June 22, 2015 by Fabio35 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aisulim Posted June 22, 2015 Share Posted June 22, 2015 Opisz zbiornik wraz z oświetleniem (godzinami i mocą oświetlenia) oraz czy nawozisz rośliny również od korzeni? Podaj więcej danych. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts