Patrykkrk Posted April 19, 2015 Share Posted April 19, 2015 Witam Otóż wczoraj stwierdziłem ze kupie nowy zbiornik dla moich rybek mianowicie 60l Akwarium zalałem woda źródlana ze sklepu następnie wlalem uzdatniacz w ilościach tj. Na etykiecie ale mimo wszystko popełniłem radykalny błąd kupując razem z nowym zbiornikiem dwie nowe rybki nie przeszły kwarantanny tylko od razu poszły do akwarium i na moje nieszczęście trafiłem na bojke z ospa :/ Jeśli chodzi o obsadę 1x bojownik wspaniały 1x miedzik obrzeżony 1x molinezja black 1x brzanka rekinia 1x bojka wspaniała Teraz moje pytanie czy jak zakupie jutro ten preparat tropico ichio to pomoże ? Leczyć wszystkie razem ? Pomocy ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
splend Posted April 19, 2015 Share Posted April 19, 2015 Jak już pojawiła się ospa w akwarium ogólnym to pewnie już całe akwarium jest skażone. PS. Obsada jest tragiczna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrykkrk Posted April 19, 2015 Author Share Posted April 19, 2015 Obsada nie była do końca dobierania przez moją osobęCzyli kupić preparat i wlać do tego zbiornika z wszystkimi rybkami ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
splend Posted April 19, 2015 Share Posted April 19, 2015 Czyli kupić preparat i wlać do tego zbiornika z wszystkimi rybkami ? Tak. Ważne aby przy leczeniu stosować się do zaleceń producenta podanych na etykiecie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrykkrk Posted April 19, 2015 Author Share Posted April 19, 2015 Dobrze , dziękuję bardzo za szybka odpowiedz i pozdrawiam Wysłane z mojego GT-I9505 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts