MrPiotras Posted December 20, 2014 Share Posted December 20, 2014 Witam. Chciałbym zapytać jakie możecie polecić skałki do aranżacji Iwagumi. Chodzi mi o jakieś tanie max 10zł/kg. Myślałem o czymś takim: http://allegro.pl/skala-scenery-stone-1kg-niesamowita-hit-i4871579683.html?source=mlt Co o tym sądzicie ? Jeżeli nie to co wziąć innego ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limak86 Posted December 20, 2014 Share Posted December 20, 2014 Wszystko zależy od gustu i koncepcji jaką masz w głowie. Ale ja chyba bym wolał pojechać do jakiegoś większego składu kamienia i tam wybrać coś co Ci się spodoba, będziesz mógł wybrać jakie kamienie chcesz, jaki kształt dokładnie, będziesz mógł porównać na żywo kilka rodzajów kamienia. No i cena w składach to zakres od 1 do 4 a rzadziej droższe. Tak zrobiłem kupując kamienie do mojej tanganiki. Wybrałem tam serpentynit, który okazał się rewelacyjny na żywo a widząc go w necie w ogóle nie brałem go pod uwagę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts