Welonki_glonojad Posted December 15, 2014 Share Posted December 15, 2014 (edited) Mam jedno pytanie.. Mam jednego glonojada i 3 welonki w akwarium 80L i mam pytanie kupiłam napowietrzacz ( który hałasuje ) ale nie mam jeszcze filtra ..i się zastanawiam czy mogę go wyłączyć na noc ..ale boje się że jak wyłączę to glonojad zdechnie pomóżcie No i oczywiście posiadam termometr żeby mieć na oku temperaturę ) Założyłem Ci oddzielny temat / splend Edited December 16, 2014 by darekbart 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zibi6 Posted December 15, 2014 Share Posted December 15, 2014 (edited) Prędzej ryby zdechną (welonki też) z powodu braku filtra i stanowczo za małego akwarium.A czy napowietrzacz przy pewnie za wysokim stężeniu NO2 i NO3 coś da to sam się chętnie dowiem.Wysłane z mojego Nexus 5 Edited December 16, 2014 by darekbart Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daroo123 Posted December 15, 2014 Share Posted December 15, 2014 Bez filtra kiepsko to widzę, a szczególnie na noc pozbawienić rybką tlenu. Napowietrzacz 24h musi działać. Masz chociaż grzałkę ? I jaka tam temperatura panuje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts