Jaxo Posted December 14, 2014 Share Posted December 14, 2014 To ja może się podepnę mam w akwa Vallisnerie i do pewnego czasu rosła ładnie i była zielona, teraz problem jest taki że nie rośnie jest blada i pokryta rdzawymi plamkami. Troszkę jest skubana ale wcześniej jej to nie przeszkadzało w rośnięciu teraz kompletnie stanęła. Akwa 120x50x50 Oświetlenie 30W x ok. 8-10h Podłoże drobny piasek Jeśli potrzebne są parametry wody napiszcie co mam podać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mapet Posted December 14, 2014 Share Posted December 14, 2014 W tym dziale nie ma podpinania, każde akwarium jest inne i stan roślin zalezy od wielu czynników. O każdy szczegół nikt nie będzie Cię pytał. Tu są wszystkie pytania na które musisz odpowiedzieć, żeby uzyskać odpowiednią pomoc: http://forum.superakwarium.pl/forum-5/announcement-3-jak-zadawa%C4%87-pytania-na-forum-superakwariumpl/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts